Over foodmaster Oegstgeest

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster Oegstgeest

Het adres voor de lekkerste snacks, friet en ijsjes. Maar ook voor een goede lunch ben je bij ons aan het juiste adres.

Wji staan voor vriendelijkheid, snelle service, de Lekkerste snacks van top kwaliteit en natuurlijk voor een glimlach op je gezicht bij het vertrekken van onze winkel. Want wil je even winkelen in het centrum van Oegstgeest dan kan je bij ons gemakkelijk een kopje koffie drinken of genieten van ons terras. De frikandel speciaal is bij ons en bij velen mateloos populair en daarbij merken we dat we bezoekers speciaal bij ons krijgen voor onze raspatat. Onze huisgemaakte friet specials met hete kip en smeuïge stoofvlees zijn bij velen favoriet.  

Ben je op zoek naar een uitgebreidere lunch of gewoon eens trek in iets anders? Kom dan bij ons langs, je parkeert gemakkelijk en gratis voor de deur en je kan plaats nemen in onze naastgelegen lunchroom, terras of zitgedeelte. Onze lunchkaart is zeer uitgebreid. Kom eens langs en kies bijvoorbeeld voor één van onze warme broodjes, als warme beenham en koude broodjes zoals een hard of zacht broodje met zalm.  

Schijnt de zon? Geniet dan van een welverdiend ijsje op ons zonnige terras.  

 

Zien we je snel bij Foodmaster Oegstgeest?   

Lees meer

Even een avond geen zin om te koken of gewoon lekkere trek? Bestel dan gemakkelijk en snel jouw favoriete maaltijd bij Foodmaster Oegstgeest. De glimlach bij vertrek daar doen we het voor bij het Foodmasterteam in Oegstgeest.  

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. 

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. 

accordion